Privacy

Ray’s Auto’s Modelauto´s, gevestigd aan Gerrit Witsehof 12 3813MP Amersfoort, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Ray’s Auto’s Modelauto’s

Gerrit Witsehof 12

3813MP Amersfoort

Tel: +31653247702

E-mail: info@raysautos.nl / raysautos@live.nl

Website: https://www.raysautos.nl

Ray’s Auto’s is de Functionaris Gegevensbescherming van Ray’s Auto’s en is te bereiken via info@raysautos.nl en raysautos@live.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

Ray’s Auto’s verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij van u verwerken:

- Voor- en achternaam
- Adresgegevens
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- IP-adres
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch
- Locatiegegevens (zoals uw adres via Google Analystics)
- Gegevens over uw activiteiten op onze website (verkregen door middel van cookies)
- Bankrekeningnummer

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@raysautos.nl, dan verwijderen wij deze informatie volledig!

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Ray’s Auto’s verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
- U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
- U de mogelijkheid te bieden een account of gast account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Ray’s Auto’s volgt uw surfgedrag over de website! waarmee wij onze producten en diensten eventueel kunnen afstemmen op uw behoefte.
- Ray’s Auto’s verwerkt uw persoonsgegevens omdat wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die op de factuur staan vermeld. Deze hebben wij nodig voor onze belastingaangifte.

Geautomatiseerde besluitvorming

Ray’s Auto’s neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Ray’s Auto’s) tussen zit. Ray’s Auto’s gebruikt de volgende computerprogramma’s of -systemen: WordPress i.c.m. Woocommerce, hierin worden cookies gebruikt om de gebruikerservaring te verbeteren (bijvoorbeeld het gebruik maken van de winkelwagen en bestelformulier).

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Ray’s Auto’s bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Ray’s Auto’s hanteert de bewaartermijn van uw factuur, van persoonsgegevens minimaal 1 jaar. Deze gegevens zijn nodig voor onze belasting aangifte. Daarna zullen deze gegevens worden verwijderd van de mailbox en website. U bent zelf verantwoordelijk voor het behouden van uw account. Maar des gewenst kunt u ook een gast account aanmaken op de website van Ray’s Auto’s.

Delen van persoonsgegevens met derden

Ray’s Auto’s verkoopt uw gegevens niet aan derden en verstrekt deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven zoals Mollie BV en Pay-Pal die uw betaling gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkers overeenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Ray’s Auto’s gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen via de persoonlijke instellingen van uw account. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@raysautos.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Ray’s Auto’s zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op uw verzoek reageren. Ray’s Auto’s wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Ray’s Auto’s neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact via info@raysautos.nl. Ray’s Auto’s heeft de volgende maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beveiligen:

- Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.

- Een SSL verbinding, wij versturen uw gegevens via een beveiligde internetverbinding. Dit kunt u zien aan de adresbalk ‘https’ en het hangslotje vooraan in de adresbalk.